Vandaag is blauw.

Jee blauwe maandag! Tijd voor een ode aan alle blauwe dingen in ons huisje. Dat blauwemaandaggevoel had ik namelijk zaterdag al gehad, en je moet toch wat doen op zo’n dag. En ik bedoel, wat is een blauwe maandag zonder blauwe dingen? Ik moet er wel bij zeggen dat ik hard moest zoeken, want eigenlijk houd ik niet zo van blauw. Maar ach.

happy acorn

happy acorn

happy acorn

happy acorn

happy acorn

Trouwens, de komende week zul je hier meer gekleurde posts vinden. Want ja, het is heus echt werkelijk waar, deze post is deel van een challenge. Lees maar hier.

Oo ja, herinner je je de post over het ontbrekende element in mijn ontbijt nog? Vanaf morgen ontbreekt het niet meer! Jahoeeee. Sorrie portemonnee. Hoi mooiste kommetje van de wereld! Ach, zo’n blauwe maandag moet je vieren toch? Ik trakteer jullie op een foto. Stiekem kocht ik ook maar meteen een trui, maar die zet ik lekker niet op de foto.

happy acorn

8 reacties

  1. Dat kommetje is echt schattig :) en de stof van dat bloesje is ook heel mooi! Ik heb het blauwe maandag-gevoel ook echt vandaag haha. Hopelijk gaat het snel weg :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »