Een verhaaltje met tromgeroffel

frits ninamaakt winactie

Ja, heus, tromgeroffel! Twee weken geleden organiseerde ik namelijk een winactie, maar ik had per ongeluk nog steeds geen winnaars bekend gemaakt. (Want Meneer Blogcrisis was in tha house, en ik was een paar dagen niet in tha house, en toen ik eindelijk foto’s had gemaakt voor deze blogpost, bleek de adapter van de laptop ineens op floris’ werk te logeren. En zo nog wat smoesjes, maar hé, beter laat dan ooit.) Hoog tijd dus om daar eens verandering in te brengen.

Wat was er ook alweer te winnen? O ja, ik weet het weer: twee setjes met daarin vijf kaarten van ninamaakt. (Mocht je het even gemist hebben, dat is mijn zelfgemaakte-kaartenwebshopje.) Eigenlijk was ik van plan om de twee setjes gezellig random te verloten. Maar toen kabbelden die reacties binnen en vond ik er eentje zo leuk, dat ik stiekem vond dat die moest winnen. Gelukkig kwam mijn wijze meneer met de oplossing: Ik zou één winnaar kiezen, en het andere kaartensetje zou ik heel eerlijk verloten. Zo gezegd, zo gedaan.

ninamaakt kaarten kaart postcard etsy winactie waterverf inkt

De prijs voor de leukste reactie gaat naar….

*Tromgeroffel*

Anneke! Want zij zei:

Woehoei! Leuk, laat ik nou super veel van kaartjes houden!
Oke komtie:
1. Naar mn zus en zwager, die me super helpen!
2. Naar Marjolein omdat ze best wel een trots op zichzelf mag zijn. (Rijmt!)
3. Naar Caffe Pranzo, want caffe pranzo is leuk en fijn (rijmt ook, ha!)
4. Naar Maaike. Omdat het kan.
5. Naar mn vriend omdat hij altijd lacht als ik bloemen pluk.

Ik zal heel braaf even toelichten wat ik er dan zo leuk aan vond. Dat waren namelijk twee dingen. Ten eerste dat ze een kaartje naar Caffe Pranzo wil sturen, want Caffe Pranzo is mijn stamcafé. Toen ik dat las gingen alle radartjes in mijn brein aan het werk en na een heleboel speurwerk kwam ik erachter dat Anneke een van de medewerkers van Caffe Pranzo was, waarmee ik soms een minibeetje kletste omdat ik daar dan zat te bloggen. Nou, dat alles vond ik gewoon heel leuk om te lezen en ontdekken :) En o ja, ten tweede: dat laatste zinnetje! Aw, ik smolt bijna en kreeg meteen zin om door enorme bloemenvelden te rennen en alle mooie bloemen te plukken en dat floris dan heel lief naar mij lachte en we samen nog lang en gelukkig leefden. Kortom: ik vind dat Anneke die vijf vrolijke kaarten verdient! :)

Maar hoezee, het feest is nog niet voorbij, want ik had twee setjes weg te geven. Om dat zo eerlijk mogelijk te doen, schakelde ik hulp in van mijn trouwe makker Frits.

“Kijk Frits”, zei ik. “Ik leg alle namen op de grond, en dan wijs jij aan wie het tweede kaartenpakketje wint”.

frits ninamaakt winactie

Dat snapte hij wel. Hij stortte zich meteen vol overgave op deze belangrijke taak, en bekeek alle namen eens goed.

Hij snuffelde en dacht en twijfelde, en toen..

frits ninamaakt winactie

…keek hij me met zijn grootste puppy-ogen aan. “Ooo het is zo moeilijk! Het zijn allemaal zulke lieve mensen, hoe kan ik nou kiezen wie er moet winnen?”. En daar bleef hij bij, hij vond dat ik toch maar zelf moest loten.

frits ninamaakt winactie

Mmm, lastig.

Maar hé, lang leve mijn hoedje! Daar kun je namelijk perfect lootjes mee trekken :)

frits ninamaakt winactie

Dus onder het toeziend oog van Frits, trok ik een kaartje uit de hoed.

frits ninamaakt winactie

frits ninamaakt winactie

“Ja ja ja, doe je ogen nu maar weer open!”, riep hij enthousiast. Dus dat deed ik, en kijk nou wat er op stond:

frits ninamaakt winactie

“Kijk Frits, Yvonne heeft gewonnen!”

Ha, en dat rijmt ook nog een klein beetje bijna.

frits ninamaakt winactie

Dus hoera voor Yvonne, het tweede setje kaarten gaat naar jou! :) Frits was het er helemaal mee eens.

frits ninamaakt winactie

“O, maak je nou een foto? Wacht, dan poseer ik nog even:”

frits ninamaakt winactie

Dus zo ging dat. De winnaars hebben inmiddels een mailtje gehad, dus maak je daar geen zorgen over.

Dan rest mij niks anders meer dan jullie een fijn weekend te wensen! O, en mocht je nou heeeeeeel hard balen dat je niet gewonnen hebt, dan heb ik goed nieuws: je kunt ze natuurlijk ook gewoon als setje bestellen in mijn webshopje, hihi :)

13 reacties

    • Haha, ik vind het zo grappig. Elke keer als ik zelf een beetje twijfel of de blogpost wel leuk genoeg is om te publiceren (of als ik aan het eind denk: had ik het toch maar anders aangepakt), krijg ik dit soort reacties ;-)

  1. Aaaaaah dit is zo’n leuke en schattige winactie-uitslag blogpost (meestal zijn ze zooooo boring). Jij en Frits hebben er iets moois van gemaakt. Gefeliciteerd voor de winnaars! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »