vervulde verlangens

Het is december en dat betekent: een overvloed aan verlanglijstjes in blogland*. Ik wilde natuurlijk reuzegraag meedoen aan die trend en deze blog verrijken met al mijn wensen. Maar helaas pindakaas was ik zo druk met wensen bedenken en andermans wensen vervullen dat de Sint nu alweer het land uit is. En aangezien de kerstman niet bij ons langs komt, heb ik m’n portie cadeautjes voorlopig weer gehad. En daarom verblijd ik je vandaag niet met een verlanglijstje, maar met een gekregenlijstje. (Een beetje een raar woord, maar hoe moet je het anders noemen?) Mocht je me dus toch nog willen verrassen met een cadeautje, koop dit dan niet, ik heb het al.

1. Konijnenlampje

konijntjee

Misschien heb je ‘m vorige week al langs zien komen bij de sterretjesslinger, want hij wilde heel graag meteen op m’n blog. Nou ja, toch nog maar even een foto. Mocht je ‘m ook (op je verlanglijstje) willen (zetten), hij is onder andere te koop bij de Sissy-Boy Homeland, voor €9,95. Er is ook een baby konijntje, een baby eekhoorn en nog wat andere cutiepetooties :)


2. Theedoosies

theedoosies

Sinds ik op kamers ging drink ik graag, heel graag, thee. Langzaam maar zeker groeide mijn collectie theesoorten steeds verder en daarmee ook het verlangen naar een mooie grote theedoos. Eigenlijk wilde ik de perfecte, mooiste ever, maar omdat ik die niet echt kon vinden, zette ik het steeds op mijn verlanglijstje. Nadat Sinterklaas me vorig jaar als (oh zo grappige) grap geen theedoos, maar een doos thee gaf, was hij me dit jaar gelukkig beter gezind. Ik kreeg twee glazen theedoosjes van de Søstrene Grene (de grote was uitverkocht, dus ik heb twee keer de voorste). Als ik het goed heb zijn ze €5,53 per stuk, en alleen verkrijgbaar in de winkel in Groningen. Ik ben er blij mee :)


3. Konijnenkleedje

konijniekleed

Nee, geen kleedje van konijnenbont. Gewoon een supergrappig vloerkleedje in de vorm van een konijn. Hij pronkt nu bij ons in de wc, haha. Ik weet eigenlijk niet waar mijn konijnenliefde zo plotseling vandaan komt, want vroeger had ik een konijn en die vond ik helemaal niet zo leuk. Maar ineens schreeuwen alle (dingen met) konijntjes naar me hoe lief ze zijn en kan ik ze niet meer zo goed weerstaan. Ach, wel lief dat Sinterklaas daar zo goed op inspeelt. Het kleedje komt van de H&M Home collectie, kost €14,95 en valt onder de categorie ‘babykamer’. Traliela.


4. I Am Mountain – Gungor

gungor

Precies op vijf december bracht de postbodemevrouw mij een superduperleuk pakketje waar ik al heeeel lang op wachtte. Het ging namelijk zo: ik was in september jarig, en vier dagen na mijn verjaardag kwam de nieuwe cd van Gungor uit. Het eerste liedje had ik al gehoord en ik was vastbesloten de cd van m’n verjaardagscentjes te kopen. Ik zocht op internet naar de webshop met de snelste levertijd en wachtte geduldig. Na twee weken belde ik maar eens op om te horen waar ie bleef. ‘Nee, helaas, omdat ie uit Amerika moet komen duurt het langer dan 5 werkdagen..’. En ik wachtte. En wachtte. En wachtte. En belde. En wachtte. En belde. En wachtte. Uiteindelijk annuleerde ik ‘m en bestelde ik mijn lievelingscd-to-be bij een andere webshop. En hoezee, na drie dagen kwam de postbodin, onder begeleiding van regen, hagel en onweer, met een dikke envelop. Jee! En ik kan je vertellen, hij is heeeel leuk en mooi en tof :) Na een paar keer goed luisteren om erin te komen, ben ik nu verslaafd aan deze fijne muziek. Oh, ken je Gungor niet? Luister dan snel dat eerste liedje en daarna de rest van hun repertoire :) Als ik jou was zou ik de cd vooral niet hier bestellen, maar wel hier, voor €14,95.


5. Boomstamlichtje

boomstammetje met liefde

Dit kleine lieve cadeautje kreeg ik gisteren, van de buurvrouw. Ze kwam ’s ochtends even thee drinken met haar leuke dochtertje en vond het zo naar voor me dat ik nu hier in Drenthe woon waar ik bijna niemand ken en nog geen werk heb en omdat ik de dag ervoor een begrafenis had gehad enzo. Aan het eind van de middag kwamen ze nog even een cadeautje brengen, om me een hart onder de riem te steken. Zo lief! Dus nu heb ik een lichtgevend boomstammetje met een hartje en word ik steeds een beetje blij als ik er naar kijk :)

*Zie bijvoorbeeld dit verlanglijstje van Aline van Paperboats, deze van Iris, of de gift guides van Bleubird. Weet je ook meteen wat m’n favo blogs zijn.

5 reacties

  1. Ah wat leuk, konijntjes!!! Ik heb toevallig gisteren een blogpost online gezet met konijnenspulletjes, haha :D Ook met twee lampen maar niet de lamp die jij laat zien. Die is ook leuk <3 Dat vloerkleedje heb ik ook sowieso nodig in mijn leven. En wat een lieve woorden onderaan, thanks! :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »