Vrolijke foto’s zijn altijd een goed idee.

Oké, ik verklap het alvast: wat je nu gaat lezen lijkt op een shoplog, maar dat is het niet. Ik wilde namelijk gewoon even wat vrolijke foto’s maken en een beetje oefenen met de camera. En omdat ik nog in m’n pyjama zit – en omdat foto’s van jezelf maken sowieso niet chill is – ging ik maar leuke spulletjes op de foto zetten. En tja. De dingen die je net nieuw hebt zijn nu eenmaal het leukst..

happy acorn

happy acorn

happy acorn

happy acorn

happy acorn

happy acorn

happy acorn

happy acorn

happy acorn

happy acorn

happy acorn

happy acorn

happy acorn

Labels: Søstrene Grene € 0,85. Tas: Van San € 22,50 (vintage). Nagellak: Pure (Douglas) € 1. Mok/pennendingie: Søstrene Grene. Notitieboekje: Søstrene Grene € 0,72.

PS Stiekem vind ik shoplogs een beetje suf. Niet doorvertellen hoor!
PS2 O, wat was die gele keuken toch een goed idee!
PS3 Helaas, morgen komt er geen koffietentjestest. Maar het goede nieuws is dat ik zaterdag een heeeul leuk koffietentje ga testen, dus ik denk dat ‘ie er zondag of maandag op komt (:

14 reacties

  1. ooh die gele keuken! Jongens wat vet!! Nu wil ik minstens een gele muur hier in huis maar ik denk dat mijn vriend dan heel heeeel erg gaat sputteren ;)
    Oeh en dat ringetje is te leuk!!

  2. Nienepien!
    Harmke mailde mij jou blog en toen heb ik heel lang allemaal dingen op jouw blog zitten lezen en toen vond ik dat allemaal heel erg mooi en leuk en nina-achtig en nou mis ik je! Hoe lossen we dat op?

    • Wiltiiine! Wat een duizend leuke reactie en wat leuk dat je hier hebt gegluurd en gewoon alles leuk (: Misschien moeten we dan maar eens een keertje meeten? :) Ik heb er nu al zin in!

  3. Pingback: Hand – foto – mei 2014 | ninamaakt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »