Waar ik blij van word: cadeautjes

happy acorn illustratie

Over precies twee weken ben ik jarig! Hoera hoera ik vind jarig zijn altijd zó leuk! Een fijn versierd huis, vrolijke mensen en lekkere taart (of pannenkoeken!), hoe kun je daar nou niet blij van worden? En o ja, cadeautjes :) En omdat mensen dan altijd naar je verlanglijstje vragen, heb ik er dit jaar maar eens hard mijn best op gedaan. En nee, er zit geen volgorde in, behalve dan de volgorde waarin ik ze getekend heb :) Als je erop klikt zie je wat het is en waarom ik het wil hebben enzo. Hieperdepiep hoera!

Nou, dat was het dus. Nu hoef ik lekker niet meer zo’n suf lijstje te maken, maar kan ik dit linkje mooi doorsturen naar iedereen die erom vraagt :)

Update 16 sept: Met deze lamp en entree voor deze workshop zou je me ook heeeul blij kunnen maken.

13 reacties

  1. Wat een leuk lijstje! Ik vind het altijd zo moeilijk om weer iets te bedenken, wel leuk om jouw lijstje als inspiratie te zien, ik moet er ook weer eentje maken voor over drie weken…
    Alvast een fijne verjaardag! :-)

  2. Wat een leuk verlanglijstje! Ik heb dus een winkel en iedere keer als ik daar inkopen voor ga doen staat die gele lamp van Zuiver mij aan te kijken, maar om één of andere reden heb ik hem dus nog nooit ingekocht terwijl ik hem ook echt superleuk vind! (oja, ik weet ineens weer waarom, dat is omdat Bol.com deze lamp dus voor heel goedkoop verkoopt :()

  3. Zo leuke tekeningetjes! Ik vind het ook altijd leuk om verlanglijstjes te maken. Jammer genoeg ben ik niet echt een tekentalent dus bij mij is dit vaak geschreven of met foto’s ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »