Waar ik blij van word: kaartjes

Ja, kaartjes. Daar word ik echt blij van! Ik kan me eigenlijk niet voorstellen dat mensen het niet leuk vinden om een kaartje te krijgen. (Oké, wel als het zo’n supersuffe kaart met een zoetsappige foto van een bloem is waar alleen ‘mvg, …’ in staat. Dan is het inderdaad niet zo spannend. Maar de meeste mensen kennen mij en sturen me geen suffe kaart met een zoetsappige foto van een bloem (sorrie mensen die dat ooit wel hebben gedaan, voel je vooral niet schuldig).) Dus.. kaartjes zijn leuk!

brievenbus

Eigenlijk gaat het bij een kaartje allemaal om de unpacking experience (dat vind ik zo’n leuk woord. oh, die moet ook in m’n mooie woordenboek!). Ik zal even uitleggen hoe dat gaat in mijn hoofd. Het begint bij de postbode die ik aan zie komen lopen. Ik hoor de brievenbus lawaai maken en denk ‘oooooh zou het leuke post zijn of suffe post?’. Ik loop snel naar de deur en jaaaa het is leuke post!

En soms, zoals vandaag, zit een mooi kaartje in een envelop, joehoee, nog spannender! Het handschrift, waar ken ik dat van? Nee, niet opa en oma, die herken ik altijd meteen. Hmm, toch maar snel openmaken. Ooh het is een kaartje met een stukje Eiffeltoren erop!

kaartje

Mmm, heb ik iets gemist, ging er iemand naar Parijs? Mm, ik weet het echt niet hoor. Oooh van wie is het nou? Oh wat een leuk kaartje! Ik wil ‘m beter bekijken maar oh ik moet nu snel de achterkant lezen want ik ben zo nieuwsgierig!

kaartje

Ooh het is van twee leuke vriendinnetjes, superlief! Ooh ze waren helemaal niet in Parijs, maar ze wensen me een stukje Eiffeltorenleukheid toe in Drenthe, hoe leuk! Aah vriendinnetjes zijn lief en kaartjes zijn leuk en ik ben vrolijk!

Oké, daarom word ik dus blij van kaartjes :)

kaartjes

Denk je nou, pfu, ik krijg nooooit kaartjes! Dan vind ik dat best wel zielig, want kaartjes krijgen is zo leuk :( Maar hoezee, ik weet een oplossing. Als je een mailtje stuurt naar nina@happyacorn.nl en daarin je adres typt (ik doe er heus niks geks mee!) stuur ik je een vrolijk kaartje :) Je hoeft je niet te schamen, ik doe het met liefde want stiekem vind ik kaartjes sturen ook heel leuk :)

2 reacties

  1. Hai Nina,
    Ik kwam hier via blog van team confetti (LEUK!)
    en ben wat gaan lezen… En wat een toeval, ook uit Assen! En fan van echte post! Leuke toevalligheidjes op de zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »