Waar ik blij van word: vrolijke sokken!

happy acorn sokken

Sommige mensen dragen altijd zwarte sokken. Of grijs. Of wit. Of donkerblauw (als ze in een gekke bui zijn).

Ik niet.

Ik moet toegeven dat ik best wel veel zwarte sokken heb, dat wel. Om een hele goede reden, maar dat is een heel lang verhaal, dus dat bespaar ik je. En het is best handig hoor, die zwarte sokken, heus. Maar waarom zou je altijd zwarte sokken dragen? Ik bedoel, als je kunt kiezen tussen bewolkt en zonnig, dan kies je toch ook voor zonnig? Precies.

En daarom kun je maar beter vrolijke sokken dragen. Het ergste wat je kan overkomen is dat mensen stiekem diep van binnen een heel klein beetje glimlachen als ze je sokken zien. En trouwens, vrolijke sokken hebben nog veel meer voordelen:

happy acorn Omdat je je sokken aantrekt als je net je bed uitkomt, kun je nooit met het verkeerde been uit bed stappen. Of nou ja, dat kan wel, maar dan geef je je been gewoon een vrolijke sok en is het vanzelf een vrolijk en goed been geworden.

happy acorn sokken

happy acorn Elke keer als je je schoenen aan en uit trekt, wordt je even geconfronteerd met een hoopje vrolijkheid.

happy acorn Als je om een of andere reden een beetje sjieke, stijlvolle, burgerlijke, saaie, kleurloze kleren aan moet, kun je het altijd nog stiekem compenseren met je sokken.

happy acorn sokken

happy acorn Vrolijke sokken zijn reuzegoed te combineren met die ene fijne lange broek met per ongeluk net iets te korte pijpen.

happy acorn De was opvouwen gaat een stuk gezelliger (want vrolijkheid) én sneller, want je ziet meteen welke sok bij welke sok hoort.

happy acorn sokken

happy acorn Als je geweldige sokken tegenkomt in de winkel, hoef je nooit meer te twijfelen omdat je eigenlijk al twintig paar dezelfde soort sokken in je kast hebt. Want vrolijke sokken zijn zo uniek dat je nooit uitgespaard bent (:

Nou, tot zover mijn pleidooi voor meer vrolijkheid aan je voeten. Ik word trouwens niet alleen blij van vrolijke sokken, maar ook van een vrolijke-sokkenfotoshoot.

happy acorn sokken

PS Ik hoor het je denken: maar waar koop ik die vrolijke sokken dan? Nou, eigenlijk moet je ze gewoon toevallig tegenkomen. Maar op de site van Happy Socks kom je er misschien toevallig wel heel veel tegen. Of bijvoorbeeld bij Brain Tree. De bovenstaande sokken kocht ik trouwens bij H&M (de meneertjes- en mevrouwtjessokken), Flying Tiger (de lievelingssokken), New Look (de vosjes-, uilie- en vogelsokken) en Pieces (de hartjessokken).

10 reacties

  1. Vooral je lievelingssokken zijn echt heel erg leuk! Ik heb eigenlijk alleen maar zwarte sokken, lekker saai :( Sinds kort heb ik zwarte sokken met witte stipjes. Super leuk. Eigenlijk wil ik wel meer vrolijke sokjes :D

  2. Ik houd van vrolijke sokken :) Die meneertes en mevrouwtjes sokken zijn geniaal. Bij de tiger hebben ze nu ook leuke met dieren en aan de bovenkant heb je dan naar buitenstaande oortjes. Super schattig. Die wil je eigenlijk niet verstoppen in je schoenen toch?

  3. Wat een leuke sokken heb je! Ik heb ook wel een aantal vrolijke exemplaren (vooral voor in de winter met van die rubberen ‘nopjes’), maar draag bijna alleen maar simpele sokken..

  4. Ik heb/had echt een sokkenverslaving! Ik vind het zo leuk om speelse sokken aan te trekken, vooral teensokken geven vaak een leuke reactie! Het zit wel even apart, maar het went snel :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »