Wat ik deed terwijl floris Game of Thrones keek.

Ik was niet van plan hier iets over Game of Thrones te gaan schrijven. Laat dat duidelijk zijn. Maar goed, die eerste aflevering van het vierde seizoen moest toch bekeken worden vanavond. Nee, niet door mij, door die meneer met die krullen. Ik had bedacht dat ik dan mooi boven op bed kon gaan zitten en afleveringen van Spangas kon terugkijken (eeh, ik ben toch niet de enige die Spangas leuk vindt?). Maar bij nader inzien leek het me toch gezelliger om naast floris op de bank te blijven zitten. Dus ik stortte me op iets anders, namelijk Marktplaats. Je typt ‘fauteuil’ (zonder spelfouten enzo) in, en je krijgt meteen 24.306 (!) resultaten. Want omdat ik in mijn vorige post had besloten vijf dingen in ons huis te veranderen/vervangen, leek het me leuk een oude nieuwe stoel te vinden.

Dus ik zocht. En ik zocht. En ik scrollde. En ik klikte op ‘volgende’, heel vaak. Nog vaker. En na alle gratis meuk kwam ik gelukkig best wel wat mooie tegen! Ik kon natuurlijk niet in één keer kiezen, dus ik gebruikte mijn grote vriend Pinterest om alle pareltjes op te slaan. Zoals deze:

happy acorn

€ 40, Groningen

En deze:

happy acorn

€ 75, Lopik

Oh, en deze voegde ik ook toe aan mijn parellijstje:

€ 50, Breukelen

En deze twee vond ik stiekem ook heel lief en leuk naast elkaar staan:

happy acorn

€ 20 (samen!), Rijssen

En zo ging ik nog eventjes door. Ik geef het toe, sommige stoelen hebben misschien een wat hoog opa-en-omagehalte, maar stiekem vind ik dat wel leuk in ons Ikea-huis. Hoe dan ook, het hele Pinterestboard vind je hier.

Toen ik tussen het gegluur door toch nog even Spangas had gekeken, en toen even later ook floris’ geluksmomentje voorbij was, moesten we natuurlijk iets kiezen. Ik moet eerlijk zeggen dat onze smaken op sommige gebieden redelijk verschillen. Maar uiteindelijk waren we eruit. Er is nog niks definitief, want ik wacht nog op reactie, dus ik beloof niks. Maar áls het gaat lukken, dan pronkt deze oude nieuwe stoel straks in onze woonkamer:

happy acorn

Of je ‘m nou mooi vindt of spuuglelijk, ik word er blij van! En floris wordt er ook niet chagrijnig van (en dat is positief want ik denk dat sommige mensen nou eenmaal niet per se blij worden van stoelen), dus dan ben ik nog blijer (: Nu maar duimen natuurlijk..

En nu is het bedjetijd, welterusten!

14 reacties

 1. Ik vind Spangas ook leuk! (wel stiekem hoor). Wat heb je een mooie stoelen gevonden :) Marktplaats is echt een walhalla he?! Alleen zo jammer dat ik er geen plek voor heb, anders had mijn hele kamer al vol gestaan. X

  • haha ja, er is echt wel veel tofs te vinden op marktplaats! alleen jammer dat je heeeel goed moet zoeken, omdat er ook zoveel troep op staat. Jee, nog iemand die Spangas stiekem leuk vindt :)

 2. Ah, kijk je geen Game of Thrones?! Ik had gister ruzie met mijn broertje omdat hij de aflevering al bekeken had en ik hem samen met hem wou kijken :(.
  Laatste dagen zit ook VAAK op marktplaats. Te vaak. Maar ach, het is zo leuk?
  Hehehehe trouwens: als je spangas regelmatig kijkt heb je misschien mijn vriend wel voorbij zien komen in zijn rolletje van 3 seconden.

  • oh nu ben ik heel benieuwd wie dan jouw vriend is en of ik hem heb gezien :) Maar ehm, nee, GoT kijk ik niet. Ik weet niet, ik hou gewoon niet zo van vechtscènes enzo ;-)

   • Haha, zal ik het uitleggen? Hij was de jongen die de paarden weer mee terug nam toen Jane (?) en een jongen gingen paardrijden en dat ze vielen en verliefd en blah. Maar hij was maar drie seconden in beeld hoor. Maar hij is wel beroemd nu.

 3. Jaa wat een leuk spul! Ik ben de laatste paar weken ook Marktplaats aan het afstruinen voor een eettafel + stoelen maar echt geluk heb ik nog niet, sad :(

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »