Wat je had gezien als ik de afgelopen week wifi had gehad.

happy acorn instagram

Vakantie en wifi vind ik altijd een beetje een rare combinatie. Op vakantie moet je nu eenmaal allemaal avontuurlijke, bijzondere, chille, luie, vakantie-achtige dingen doen, en internet hoort daar voor mij niet bij. Dus mijn hele leven ging ik braaf elk jaar op vakantie zonder mijn computer te missen (niet dat er voor mijn twaalfde überhaupt wifi bestond, maar toch).

Tot deze week. Ik ging vier dagen naar Zwitserland. En daar was geen wifi. Of nou ja, ergens in Zwitserland zal er waarschijnlijk wel een internetverbinding rondzweven, maar in ons grote houten huis bovenin de bergen deden ze daar niet aan. Misschien had het te maken met de naam, Naturfreundehaus Sonnenberg. Ik bedoel natuur, vrienden, de zon en een berg, dat is genoeg invulling voor een vakantie en dan heb je geen wifi meer nodig. Zou je zeggen.

Maar nee, was het maar waar. Het probleem heet Instagram. Je weet wel, die verslavende app op je telefoon (of die van je vriend), die ervoor zorgt dat je bij alles wat mooi is, denkt: dat moet ik delen! Nu! Meteen! Ja!. Best suf. Maar o, stiekem ook zo leuk. Zo leuk zelfs dat je op je internetloze vakantie steeds heel hard hoopt dat je deze week toch nog een keer op een plek komt waar wel wifi is.

Maar omdat we die plek niet vonden, en omdat ik tóch leuke foto’s heb gemaakt, volgt hier de afterparty. Dus doe even net alsof je door je instagramoverzicht van de afgelopen week scrollt (van beneden naar boven) en deze foto’s daartussen ziet staan. Jetzt geht’s los.

happy acorn instagram

Optimistisch zeg ik aan het begin van de tien-uurdurende rit tegen floris: “Ik weet wat ik ga doen, ik ga automerken raden!”. Eehm, tja. Lastig zo.

 

happy acorn instagram

I love vakantiehuisjes met een schommel in de tuin.

 

happy acorn instagram

Daar, in dat rode huis op de berg, wonen wij deze week.

 

happy acorn instagram

Oo ik hou van roze gebouwen met luiken en dit stijltje. #GrandBudapestHotel

 

happy acorn instagram

Ik durf heus wel pootje te baden hoor.

 

happy acorn instagram

En floris ook.

 

happy acorn instagram

Liefde voor hipsterkoffietentjes met mooie muurschilderingen.

 

happy acorn instagram

Kleffe mensen, kleffe foto’s.

 

happy acorn instagram

Wij hadden ooit een kiwiplant die de achterdeur blokkeerde. Ik vind dit toch mooier.

 

happy acorn instagram

Mmm, ik hou van gekleurde gebouwen met gekleurde luiken.

 

happy acorn instagram

Jaaa een aardbeienhuisje, zomaar langs de weg! De meneer die de (lekkere!) aardbeien verkoopt heet trouwens niet Rita maar Wilfried.

 

happy acorn instagram

Op de een-na-laatste avond stormde het, maar op onze laatste avond schijnt de zon!

 

happy acorn instagram

En weer tien uur in de auto. IJsjesbeer vond het een leuke vakantie (:

9 reacties

  1. Hihi, zo te zien een geslaagde vakantie! De opmerking over Wilfred in Ritas aarbeienhuisje is geweldig, ik zie al voor me hoe je dat hebt gevraagd. :P

  2. Haha cool deze Instagram afterparty! Ik hou van Zwitserland, ook al is het een beetje een eigenaardig land. De huisjes zijn altijd zo mooi, en dan die bergen, bomen en riviertjes..en sneeuw natuurlijk, bergen sneeuw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »