Zomaar een cadeautje

Na wat gebrabbel over feestjes en verlanglijstjes blijven we vandaag nog even in het feestjesthema. Want hoera, een paar dagen geleden kreeg ik zomaar een cadeautje van Joanne (a.k.a. Winterkind). Het ging namelijk zo: heel lang geleden organiseerde ze een winactie op haar blog. Ik deed mee en ik won! Joepie :) Dus toen stuurde ze het cadeautje op, maar er ging iets mis met de post en ik was natuurlijk vier weken liedjes aan het zingen in Scandinavië, dus daar kwamen we pas vorige week achter. En toen stuurde Joanne het nog een keer op, en toen zat ‘ie de volgende dag in mijn brievenbus!

Kijk, zo!

happy acorn winterkind

gewonnen1

En nu wil je natuurlijk weten wat het was.

Nou.. een aquarelsetje! Ik had al een miniwaterverfsetje waarmee ik af en toe wat prutste, maar nu heb ik een hele officiële grote met duizend kleuren en sjieke kwastjes en ook heel echt aquarelpapier. Nice hè? :)

happy acorn winterkind

Ik heb ‘m al flink uitgetest bij het maken van m’n verlanglijstje en ik ben er superblij mee. Ik vind het vooral fijn dat ik zoveel kleuren heb, dan hoef je niet een eeuwigheid te mengen om de kleur te krijgen die je zoekt. En voor m’n gevoel zijn de kleuren iets helderder en intenser dan die van m’n oude waterverfjes. En dat papier vind ik ook tof, want het gaat veel minder snel hobbelen dan gewoon papier. En o ja, er zit zelfs kneedgum bij! (Ik wilde dat vroeger altijd kopen, maar ik wist niet zo goed waarvoor het was, maar het voelde gewoon zo leuk. Maar nu heb ik het gewoon, jee.)

Dus, Joanne:

happy acorn winterkind

9 reacties

  1. Oh dat is inderdaad supertof! Door Joanne’s enthousiasme ben ik aan het twijfelen of ik het ook zou moeten proberen ;) We waren trouwens gisteren bij de Theetuin in Millingerwaard (weet niet of je het nog weet, maar jij zei een keer dat dat echt de moeite waard was). En: je had gelijk! Wat een fijn plekje!

  2. Hihi wat leuk om te lezen dit! Dik verdiend hoor, want ik zag al een paar dingen voorbij komen die er erg goed uit zagen! :) ben blij dat alles uiteindelijk goed is gegaan trouwens.

    Veel plezier ermee!

  3. Wat leuk, gefeliciteerd met het cadeautje! Waterverf lijkt me zo ontzettend moeilijk, ik ben ook echt helemaal niet creatief… en snap dus eigenlijk ook nog steeds niet waar die kneedgum nu voor is? Haha!

    • Haha, okee, ik geef het toe: ik moest het dus ook even opzoeken. Maar omdat kneedgum kneedbaar is (heu!), kun je er preciezer mee werken. En het laat geen lelijke strepen/vegen achter en er komen ook niet van die kleine restjes af als je gumt. Ik ga het maar eens uitproberen geloof ik ;-)

  4. Wat een leuk cadeautje! Je verlanglijstje zag er echt supertof uit :) Lijkt me leuk om ook eens te proberen, maar ik ben een beetje bang dat het een soort grijze waterplas op een papiertje wordt..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »