Zomaar een donderdagavond

happy acorn lente

I k . . . 

Z i e  hoe het elke dag een beetje langer licht is, zo fijn!
D r i n k 
 
eigenlijk iets te veel koffie. Maximaal twee kopjes lukt steeds niet zo goed.
L e e s  even niet zoveel. Ik schrijf wel weer meer :-)
W e r k  al een hele poos aan een nieuwe ninamaakt-Feestkalender, het einde komt in zicht.
P l a n  voorzichtig een beetje onze zomervakantie.
E e t  nu meer dan een jaar bijna geen suiker en heb er nog lang geen spijt van.
V i n d  het superleuk dat mijn clubje op Patreon al vier leden heeft!
M a a k  morgen een klein filmpje voor datzelfde clubje! Zo zin in :-)
V e r h e u g  me op volgende week, dan gaan Floris en ik een nachtje in Nijmegen logeren.
B e n  vrolijk omdat ik net ging hardlopen en het ging voor de verandering heel fijn.
P r o b e e r  nog steeds twee of drie keer per week hard te lopen en soms lukt dat. En soms niet.
K i j k  de serie Endeavour Morse en oei, ik ben een beetje verliefd op de meneer Morse himself.
G e n i e t  met volle teugen van de zingdingen die er op mijn pad komen.
T e k e n  altijd graag kleine vrolijkheidjes op de enveloppen van bestellingen.
K o o p  de laatste tijd per ongeluk nogal veel. Leuke dingen, maar ook nuttige dingen, heus.
B e d e n k  stiekem plannetjes voor een tweede blog. Met gedichten en gedachten en gebeden.
H e b  de afgelopen anderhalve maand heel veel gemediteerd (hiermee) en dat was zo goed.
L u i s t e r  het liefst naar liedjes van Janne Schra of Gungor.
V o e l  me soms ineens zomaar heel blij omdat de dingen goed gaan :-)

14 reacties

  1. Wat een vrolijke foto! Tof lijstje ook :) Hardlopen is bij mij plots ook heel leuk, haha, zo grappig eigenlijk. Vroeger zag ik het als tijdverspilling, maar nu begin ik het echt te zien als een hobby. Liefs!

    • Ah leuk dat je ook aan het hardlopen bent! Ik moet toegeven dat het me deze week weer ineens wat meer moeite kost om te gaan, mijn discipline gaat altijd een beetje met ups en downs ;-) Maar dankjewel!

  2. Haha ik werd zooo blij van die foto op Instagram! Ik wist eigenlijk niet dat je (grotendeels) suikervrij at trouwens, maar toffe beslissing. Ik had het er pas nog over met iemand, dat ik het een heel grote stap zou vinden maar aan de andere kant zo onwijs veel goede verhalen hoor en eigenlijk heel benieuwd ben hoe het is. Voor m’n gevoel ervaar je je lichaam dan veel meer zoals het gemaakt is/behoort te functioneren en dat lijkt me wel de moeite waard.

    • Ah dankje! Ja, was inderdaad wel best een stap, maar toch viel het me ook wel weer mee. Alsof je een knopje omzet, dat gaat niet vanzelf, maar zodra het om is gaat het ook niet ineens vanzelf weer terug :-) Ik begon ermee omdat ik veel hoofdpijn had, vooral bij drukke/sociale/stressvolle dingen. Dat is veeeeel minder geworden, en dat maakt het voor mij helemaal de moeite waard. Mocht je benieuwd zijn: als je op mijn blog zoekt op ‘suiker’ kom je o.a. bij de blogpost van 3 april 2016, daar schreef ik er meer over. Voor mij hielp het trouwens heel erg om met mezelf af te spreken dat ik het vier weken zou proberen, gewoon om te zien of het effect had. :-)

    • Haha leuk om te horen dat er nog een fan in de zaal is! ;-) En ja, mijn profielfoto is wel eens aan vervanging toe, ik ga eens kijken of dat deze wordt of een andere :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »