Een koffietentjeskleurplaat :-)

ninamaakt kleurplaat

In mijn vorige blogje vertelde ik al over mijn dertigdagenproject. Dat ik nu elke dag een tekening maak, en dat soort dingen. En over de dertig minuten die ik mezelf daarvoor geef. Nou, heel leuk en aardig, maar soms is die tijdslimiet best lastig. Zo wilde ik vandaag graag een heel gezellig kleurrijk koffietentje tekenen. Maar dat lukte niet, het werd een heel gezellig zwart-wit koffietentje. Want toen ik eindelijk toe was aan het inkleuren, was de tijd alweer om.

Dus.. ik bedacht een andere oplossing. Ik toverde mijn tekening om in een kleurplaat! Want ik heb dan misschien geen tijd meer om ‘m in te kleuren, maar jij wellicht wel! Je kunt ‘m downloaden, uitprinten en van je lievelingskleuren voorzien. Voor als je je nog eens verveelt, of gewoon zin hebt in een half uurtje ontspanning.

Klik hier om de koffietentjeskleurplaat te downloaden.

PS Ik ben natuurlijk benieuwd naar je resultaat!
PS2 Hopelijk overbodig om te zeggen, maar de kleurplaat is alleen voor persoonlijk gebruik :-)

4 reacties

  1. Superleuk! Ik kleur heel wat af want ik vind het heerlijk ontspannend. Deze ga ik dus binnenkort ook inkleuren en hopelijk vergeet ik ‘m dan niet naar je op te sturen :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »