Zomaar een zondagmiddag.

happy acorn winterfeelings

I k . . . 

Z i e  buiten heel hard de bomen heen en weer waaien.
D r i n k 
 
mijn koffie deze week met sojamelk (omdat ik eigenlijk best wel voor meer plantaardig eten ben, maar er soms wel even aan moet wennen).
L e e s  het boek Finding God in the Waves van Mike McHargue.
W e r k  elke week een middagje in een fijn koffietentje, daar word ik heel blij van.
P l a n  een dagje Nijmegen. Ik weet nog niet wanneer en hoe en wat, maar ik zag zulke leuke schoenen op Marktplaats en nu wil ik ze passen. En ik word blij van Nijmegen
E e t  chocoladebananencake die ik gisteren bakte (hier vind je het recept).
V i n d  van die besjesbomen zo leuk. Ik zag al oranje, gele, rode, roze, witte en paarse.
M a a k  nog steeds heel vaak lijstjes, ook als ik gewoon even niet weet hoe ik mijn vrije tijd in moet vullen.
V e r h e u g  me op het concert van Room Eleven in Groningen, morgenavond.
B e n  blij met de iPad die we vorige week kochten. Eigenlijk best heel handig. :-)
P r o b e e r  nu elke dag óf yoga te doen, óf hard te lopen. Dat lukt niet altijd, maar de keren dat het lukt is het fijn. :-)
L u i s t e r  per ongeluk al weer mijn lievelingskerstmuziekjes.
G e n i e t  van alle bestellingen in mijn webshopje. (En nog niet doorvertellen, maar morgen komt er een leuke actie aan!)
K o o p  deze week alvast wat sinterklaascadeaus.
K i j k  alle afleveringen van Sherlock opnieuw, zodat we straks klaar zijn voor seizoen 4.
B e d e n k  soms – als ik in bed lig en niet kan slapen – allemaal leuke plannetjes voor ooit. Voor mijn bedrijfje, voor zingdingen, voor alles eigenlijk.
H e b  er sinds de iPad een nieuwe hobby bij: (digitale) tekeningetjes maken terwijl ik tv kijk.
V o e l  me altijd zo gelukkig als ik door een grote stad loop terwijl de zon schijnt.

8 reacties

  1. Dit is zo leuk bedacht! Heel leuk om te lezen, wat tof dat je een iPad hebt :) Enne, dat joggen of yoga, super goed, zou ik ook wel mogen stellen als doel ;) Die keren dat je dan effectief je doel bereikt, voelen toch altijd fantastisch. Liefs!

  2. ahh wat een leuk lijstje! Hoe was Room Eleven? Superleuk ook dat je in korte tijd naar Groningen en Nijmegen gaat, ik vind het ook zo leuk om verschillende grote steden te bezoeken en sfeer te proeven. Vooral dat gevoel als je het station uitstapt (scheelt ook weer route-, file- en parkeerstress) en direct in het centrum staat :) Ook superleuk als tekentijdverdrijf is trouwens https://quickdraw.withgoogle.com!

    • Dit is echt de laatste reactie everrrrr, maar hé, beter laat dan nooit. ;-) Maar Room Eleven was heel leuk! Ik word altijd zo blij van goeie muzikanten en zeker als ze dan heel relaxed en met veel plezier staan te spelen, en dat deden ze :-) En yes, liefde voor grote steden en die fijne stadssfeer! Haha, dat linkje, geniaal, en best verslavend ook ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »